Uttopy dona suport als nens prematurs amb la col·lecció “Born to be extraordinary”

21 de novembre / Andrea Llovera

Uttopy és una marca de roba que crea col·leccions amb causes socials. El 15% dels guanys de la venda de cada peça van directament a una ONG.  Coincidint amb el dia mundial del dia prematur (17 de novembre), acaben de llançar la col·lecció “Born to be extraordinary” per ajudar els nens prematurs. 

Cada any neixen a Espanaya 28.000 nens prematurs. Vénen al món per lluitar i ser extraordinaris, d’aquí el nom de la col·lecció, “Born to be extraordinary”. Els diners recaptats donen suport a la campanya Contigo como en casa per impulsar el nou centre de Neonatologia Avançada de la Vall d’Hebron. 

D’aquesta manera, comprant una peça de la col·lecció es pot ajudar a nens com l’Álvaro, que va néixer amb 25 setmanes de gestació i només 650 g de pes. Gràcies a l’ajuda dels metges i a l’amor de la seva família se n’ha sortit, i acaba de celebrar 1 any de vida.

La col·lecció està formada per roba per a nadons, nens i adults, i d’una gamma de complements per vestir tota la família. El 15% de les vendes de nen, adult i complements i el 25% de la gamma de nadons aniran destinats a impulsar el nou centre de Neonatologia Avançada.

Uttopy

 Inés Echevarría, co-fundadora, va explicar el projecte a Moda a la Catalana en una entrevista. La marca busca que la utopia de fer un món més igualitari i just sigui possible. En el primer any de vida ha guanyat el premi “Best 080 ID Raising Brand” a la darrera edició de la 080 Barcelona Fashion Week i el  “Segona millor Start Up pels premis Reimagine Textile”. 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s