Bissú bags entra en concurs de creditors

11 de juliol de 2017

Andrea Llovera/ L’empresa Bisu Bags, propietària de la marca catalana de complements Bissú, ha presentat concurs voluntari de creditors al jutjat mercantil de Barcelona amb un deute de dos milions d’euros. L’empresa va ampliar el seu capital recentment per dur a terme una estratègia de creixement, primer al setembre de 2016 amb 1,4 milions i després el passat març amb 752.000 euros. Aquestes mesures no van tenir l’efecte esperat i ara l’empresa es veu abocada a tancar algunes de les set botigues pròpies i 15 franquícies que té a Espanya.

Alguns dels establiments que estan abaixant les persianes són els que l’empresa posseeix a Barcelona, concretament els de Rambla Catalunya i Gran de Gràcia. L’empresa també té botigues a Girona, Madrid, Màlaga, València, Palma de Mallorca, Illes Canàries, Cadis i Granada.

L’empresa té seu a Pallejà, i va ser fundada el 2013 per Jordi Bella i el seu pare; compta amb 18 persones en plantilla. Després de quasi quatre anys de vida, la companyia no ha vist nombres positius. Bissú bags comercialitza bosses de dissenys creatius, mocadors, carteres, bijuteria i sabates amb un preu mitjà de 25 euros. Els seus competidors directes són Misako, Parfois o Accesorize.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s